Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2008

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές για το "διπλό"


Αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού από τον Χενκ Τεν Κάτε και μοναδικός στόχος το "διπλό" για το "τριφύλλι" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (20/09, 19:00, ΝΕΤ). Και ο δωδέκατος... παίκτης μαζί αφού το Σάββατο, 900 οπαδοί των "πράσινων" θα είναι στο πλευρό της ομάδας. Φιλικό την Τρίτη με Αθηναϊκό.

Η νίκη απέναντι στον Αρη στο δύσκολο ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αφού περιθώρεια απώλειας δεν υπάρχουν.

Ο Χενκ Τεν Κάτε στα πλάνα του δεν υπολογίζει τον τραυματία Καραγκούνη ενώ απέκλεισε για μια ακόμα φορά τον Σωτήρη Νίνη, όπως έπραξε και στο ματς με την Ιντερ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο έτερος αρχηγός των "πράσινων", Γκούμας που όπως ήταν φαίνεται "πλήρωσε" την κριτική του στην τακτική του Ολλανδού προπονητή του.

Απόντες θα είναι ακόμα οι Μίκαελ Νίλσον αλλά και ο Αντε Ρουκάβινα που "προφυλάσσεται" προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμος την επόμενη αγωνιστική (η οποία λόγω της συναυλίας της Μαντόνα θα μετατεθεί) με τον Εργοτέλη.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Στα αγωνιστικά, πλέον ο 54χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας του Σαριέγκι και Βύντρα ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Μελλίσης, είτε ως παρτενέρ του Βάσκου με τον Βύντρα να πηγαίνει δεξιά, είτε αντίστροφα. Θέση στην δεξιά πλευρά της άμυνας ίσως κερδίσει και ο Μπράις Μουν προκειμένου να βοηθήσει στην πλευρά αυτή με την ταχύτητά του.

Ο Σπυρόπουλος επανέρχεται στο βασικό σχήμα στα αριστερά ενώ στην μεσαία γραμμή, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μαρσέλο Μάτος έχουν το προβάδισμα. Μοναδική περίπτωση να αγωνιστεί ο Σιμάο είναι παίξει με τρία αμυντικά χαφ ο 54χρονος Ολλανδός.

Ο Ιβανσιτς πιθανόν να πάρει τη θέση του απόντα Καραγκούνη στην αριστερή πλευρά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Κλέιτον σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μοναδικός επιθετικός, ο Βραζιλιάνος φορ, Ροντρίγκο Σόουζα.

Φιλικό με Αθηναϊκό

Φιλική αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό θα δώσει ο Παναθηναϊκός την προσεχή Τρίτη (23/09) στο γήπεδο του Βύρωνα. Το μεθεπόμενο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα του Τεν Κάτε με τον Εργοτέλη θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώμβρη ελέω Μαντόνα στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση...

"Tην Τρίτη 23/09/2008 και ώρα 20.00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Βύρωνα με αντίπαλο τον Αθηναϊκό", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: