Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2008

«Ανηθικότητα!»


Με σκληρό και κατηγορηματικό τρόπο ήρθε η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όσα φέρεται να είπε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος στο δείπνο με τους δημοσιογράφους την Τρίτη (10/09). Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «δικεφάλου του βορρά», Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε στον κ. Χρυσικόπουλο τον χαρακτηρισμό ανεντιμότητα, που χρησιμοποίησε ο τελευταίος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και πρόσθεσε πως είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες του για τα μεταγραφικά του λάθη πίσω από τις πλάτες του ΠΑΟΚ.

«Καταρχάς θέλω να πω ότι δεν γνωρίζω αν είναι επίσημες αυτές οι δηλώσεις του Γιάννη Χρυσικόπουλου. Αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν περί περί ανήθικης στάσης του Ζαγοράκη, πρέπει να πω ότι ουδέποτε υπήρξε δέσμευση του προέδρου μας σε καμία ομάδα. Ο κ. Ζαγοράκης δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Χρυσικόπουλο! Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο κ. Χρυσικόπουλος, τότε η ανηθικότητα του θέματος είναι του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, πριν μιλήσει με εμάς, κάτι που φυσικά απαγορεύεται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «ΕΡΑ Σπορ» ο κ. Κυριάκος και συνέχισε:

«Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη. Και ξαναλέω πως αν είναι επίσημη η δήλωση περί ανεντιμότητας, την επιστρέφουμε! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στην προεδρία της ΠΑΕ με σκοπό να προστατεύσει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και έχει την απόλυτη στήριξη όλων στην Θεσσαλονίκη. Οπότε, δεν θα μπορούσε να πουλήσει έναν παίκτη με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρουν.

«Άκομψος ο τρόπο του Ολυμπιακού»

Τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και οι Μελίσσης και Φερναντές δόθηκαν σε ομάδες που έκαναν τις καλύτερες προσφορές. Όντως μιλήσαμε με Ολυμπιακό, δεχθήκαμε την πρότασή τους, ωστόσο ο τρόπος του ήταν άκομψος, θέτοντας τελεσίγραφα και άλλα τέτοια. Μπορεί μέχρι τότε ο Ολυμπιακός να είχε κάνει την καλύτερη προσφορά, όμως ποτέ δεν έκλεισε ηθικά το θέμα. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή και πρόταση από με ομάδα του εξωτερικού.

«Ο ΠΑΟ την καλύτερη πρόταση»

Και για να καταλήξουμε ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη οικονομικά πρόταση και με πολύ πιο συμφέροντες τρόπους καταβολής των χρημάτων. Η χορηγία είναι άσχετη με την όλη υπόθεση, γιατί είχε ξεκινήσει τρεις μήνες πριν το θέμα Χριστοδουλόπουλου. Δεν ξέρω αν μέτρησε και αυτή στην πώληση του παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: