Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2008

"Κάρα": "Θα νικήσουμε εμείς..."


Καραγκούνης: "Στο τέλος θα νικήσουμε εμείς"

Φόρεσε την φανέλα της Ιντερ και γνωρίζει καλά τα λημέρια στο Μιλάνο. Ο εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού" Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε στην τηλεόραση του "Alpha" για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας και τους έστειλε μήνυμα... στην μητρική τους γλώσσα, ότι η φιλοξενία θα είναι εξαιρετική αλλά θα ηττηθούν στο τέλος.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο διεθνής μέσος:

"Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα. Παίζει η ομάδα μου μετά από τρία χρόνια στο Champions League. Κόντρα σε ένα από τα φαβορί. Και παλιά μου ομάδα φυσικά. Θα δω και φίλους. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα"

-Θα έχεις τρακ στην αρχή;
"Δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Στο ματς τα ξεχνάς όλα και εκεί δεν υπάρχουν ούτε φίλοι ούτε τίποτα. Μετά το ματς θα είσαι αγκαλιασμένος μαζί τους αλλά την ώρα του αγώνα δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί".

-Τι θυμάσαι από την Ίντερ;
"Μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να παίζει στην Ίντερ. Να φορά τη φανέλα. Έμεινα δύο χρόνια μεγάλη εμπειρία και μέσα και έξω από το γήπεδο. Μαθαίνεις πολλά. Εντάξει ήταν κάποια ματς ξεχωριστά όπως τα Ίντερ- Μίλαν και τα Ίντερ-Γιουβέντους".

-Η ατμόσφαιρα που θα ζήσεις θα είναι διαφορετική θα μπεις ως αρχηγός.
"Είναι ένα ματς Champions League και αυτό τα λέει όλα. Θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο είναι γιορτή για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Το βλέπουμε σαν ένα ματς που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα δούμε".

-Ποιο είναι το αδύνατο σημείο της Ίντερ;
"Όταν μιλάμε για την Ίντερ, δεν υπάρχουν αδύνατα σημεία. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα. Θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος. Για μένα η φετινή Ίντερ είναι στα δύο φαβορί για το κύπελλο. Παίζουμε ένα ματς που περιμένουν πολλά χρόνια οι οπαδοί μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα. Όπως είπα η αγάπη μου για την Ίντερ παραμένει".

Ενα μήνυμα που θέλεις να τους στείλεις στους Ιταλούς, με στην "γλώσσα" τους...
"Σίγουρα η φιλοξενία θα είναι εξαιρετική για ομάδα και οπαδούς. Αλλά στο τέλος θα νικήσουμε εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: