Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κόκκαλης. Τι είπε για ακαδημίες και μεταγραφή ελεύθερου παίκτη


Και χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και μερικούς ακόμη συνεργάτες του, συζητώντας διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τις ακαδημίες του συλλόγου. Η διακοπή της συνεργασίας με τον Βερμιούλεν πριν λίγο καιρό, έχει αφήσει... ακέφαλη την ακαδημία, γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από τους υπεύθυνους. Για αυτό το λόγο ο κ. Κόκκαλης ζήτησε να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα, ίσως με ένα παλαίμαχο παίκτη της ομάδας στη θέση του επικεφαλής.

«Προχωράμε όπως είμαστε»

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι οι Κόκκαλης και Χρυσικόπουλος μίλησαν και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός έναν ελεύθερο παίκτη, στις 11 μέρες που απομένουν μέχρι να λήξει η σχετική προθεσμία. Ονόματα όπως αυτά των Ρεκόμπα, Άπια, Λέκι, Λιούνμπεργκ, Γκράβενσεν, Τακινάρντι, Ρονάλντο αλλά και του Στέλιου Γιαννακόπουλου μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα χωρίς να χρειαστεί, μάλιστα, ούτε ένα ευρώ για την αγορά τους. Παρόλα αυτά, πηγές του συλλόγου αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δε σκέφτεται την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: