Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

Νέα γκέλα για "Μπάρτσα", Ήττα για την Ατλέτικο


Χωρίς νίκη και μετά την δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν έμεινε η Μπαρτσελόνα, καθώς δεν μπόρεσε κάμψει την αντίσταση της Σανταντέρ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι Καταλανοί, όπως και στην πρεμιέρα που έχασαν από την Νουμάνθια, δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ και η λύση ήρθε από τα έντεκα βήματα, καθώς άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι.

O Τζονάταν Περέιρα στο 77' ισοφάρισε και χάρισε την ισοπαλία στην Ρασίνγκ μέσα στην Βαρκελώνη, ενώ τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Αλεχάντρ Χλεμπ.

Ήττα για την Ατλέτικο

Τό κακό της ξεκίνημα στην χτεσινή αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ πλήρωσε η Ατλέτικο, η οποία ητήθηκε στο "Χοσέ Θορίγια" με 1-2. Ο Βίβαρ Ντοράδο στο 3' και ο Χαβιέρ Μπαράχα στο 27' έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν μείνει με 10 παίκτες από 21' λόγω αποβολής του Πέδρο Λόπεζ.

Οι "ροχιμπλάνκος" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ο Αγκίρε πέρασε στον αγώνα τον Αγκουέρο στο ημίχρονο και Αργεντινός επιθετικός μείωσε στο 54', αλλά δεν κατάφερανμ κάτι περισσότερο οι φιλοξενούμενοι και γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα για φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: