Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

Ρεκόμπα: "Έρχομαι για Κύπελλο και Ευρώπη"


Ο πρώην άσος της Ίντερ και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη ιστορία της Λατινικής Αμερικής, Αλβάρο Ρεκόμπα, από χθες είναι παίκτης του Πανιωνίου. Το μόνο που περιμένουν στην ΠΑΕ, είναι να αδειάσει θέση ξένου, ή να βρεθεί η λύση με το διαβατήριο (περιμένει το ιταλικό διαβατήριο ο Ουρουγουανός). Ο νέος σούπερ σταρ της Superleague, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" μίλησε ως παίκτης του "Αιώνιου" και έστειλε μήνυμα στους τρελαμένους... πάνθηρες:
"Έρχομαι στην Ελλάδα για να βγούμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε, αν είναι εφικτό, το Κύπελλο", είπε αρχικά ο Ρεκόμπα και αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη:

"Ο πρόεδρος του Πανιώνιου έδειξε από την πρώτη στιγμή από τον περασμένο Ιούνιο το πόσο με θέλει στην ομάδα, δεν ήταν, λοιπόν, μόνο τα χρήματα που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου.

Θέλω τίτλο με τον Πανιώνιο, μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να βγει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ευελπιστώ αυτό να γίνει φέτος. Ολοι μαζί να καταφέρουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: