Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2008

«Χαμός» για Ρεκόμπα


Ντελίριο ενθουσιασμού προκάλεσε η άφιξη του Αλβάρο Ρεκόμπα στην Ελλάδα. Περίπου 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» να υποδεχτούν τον Ουρουγουανό σούπερ σταρ. Ως είθισται, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν εκπληκτική, εκατοντάδες καπνογόνα φώτισαν το χώρο, αναγκάζοντας τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό να παρακολουθεί σαστισμένος…

Εμφανώς απροετοίμαστος για τέτοιου είδους καλωσόρισμα, ο 32χρονος άσος- με ένα κασκόλ της νέας του ομάδας στο λαιμό- χαιρετούσε αμήχανα τους εκστασιασμένους οπαδούς. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς δε δίστασαν να πηδήξουν στο αυτοκίνητο και να σταματήσουν για λίγο την πορεία του. Οι αστυνομικές δυνάμεις, ναι μεν δυσκολεύτηκαν, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το δρόμο. Μαζί στο αμάξι επέβαινε ο στενός φίλος του Ρεκόμπα και νέος του συμπαίκτης, Λάμπρος Χούτος.
Από τις πρώτες του δηλώσεις, ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής φάνηκε ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσει δουλειά: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να χαιρετήσω από κοντά τους φίλους της ομάδας. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να φτάσω στην καταλληλότερη κατάσταση και να προσφέρω άμεσα στην ομάδα μου. Αυτό που ζω σήμερα είναι πολύ όμορφο και το θεωρώ νέο ξεκίνημα, νέα σελίδα στην καριέρα μου. Τα υπόλοιπα στις προπονήσεις», τόνισε ο πρώην άσος της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: