Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2008

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση κατά ΚΕΔ και ΕΠΟ


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες σημειώθηκαν σοβαρά διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας δεν προβήκαμε σε κάποια επίσημη ενέργεια, αποφεύγοντας να επιβαρύνουμε την ήδη «φορτωμένη» με δυσπιστία ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά και την 3η αγωνιστική, στον αγώνα της οποίας συγκεκριμένες υποδείξεις του βοηθού κ. Τρύφωνα ήταν εξόφθαλμα λανθασμένες περιμέναμε το λιγότερο τη δέουσα αξιολόγηση εκ μέρους του παρατηρητή, κ. Μπριάκου. Αντ΄ αυτού, ο τελευταίος επιβράβευσε με τη βαθμολογία του (8,30) το βοηθό διαιτητή!

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, χθες αποφασίστηκε από τις αρμόδιες αρχές να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής και οι βοηθοί διαιτητές άλλου αγώνα για συμπεριφορά ανάλογη των αντίστοιχων του δικού μας. Θεωρούμε τη συμπεριφορά αυτή, δηλαδή τη μη τιμωρία και των παρατηρητή και βοηθού του δικού μας αγώνα, τόσο εκ μέρους της ΚΕΔ και του κ. Ψυχομάνη, όσο και εκ μέρους της ΕΠΟ και του κ. Γκαγκάτση εχθρική προς τον Παναθηναϊκό"
αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιδιώκει ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα παίζεται επί ίσοις όροις και θα κρίνεται από τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών και προπονητών στο γήπεδο. Οποιαδήποτε νοοτροπία ή σκοπιμότητα αντιστρατεύεται αυτήν την επιδίωξη θα μας βρει σθεναρά και αμετάκλητα απέναντί της. Για αυτούς τους λόγους θέτουμε τους παραπάνω κυρίους στην κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: