Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2008

Ολυμπιακός: Σχέδια… Ιανουαρίου στο λιμάνι


Με μια γλυκόπρικρη γεύση έκλεισε για τους φίλους του Ολυμπιακού η μεταγραφική περίοδος. Από τη μία το αίσιο τέλος στην υπόθεση Ντιόγκο, από την άλλη, το ναυάγιο στην σίγουρη τις τελευταίες ημέρες επιστροφή του Καστίγιο…

Οι «ερυθρόλευκοι» που πήραν το… μάθημα τους, με τις αργοπορημένες τους κινήσεις ετοιμάζονται ωστόσο από τώρα για να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι την επόμενη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας θα αρχίσουν από τώρα την αναζήτηση για τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρώτα απ’ όλα επείγει η απόκτηση του επιθετικού. Αν ο Νέρι Καστίγιο λύσει τις διαφορές του, με την Σαχτάρ, τότε είναι ένας πιθανός στόχος, αλλιώς θα υπάρξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν για έναν τερματοφύλακα και για ένα αμυντικό χαφ.

Οι δύο τελευταίες μεταγραφές δεν αποτελούν επιτακτική ανάγκη, αλλά αν βρεθούν αξιόπιστες λύσεις οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τις αγνοήσουν. Η εποχή που ο Αντώνης Νικοπολίδης θα κρεμάσει τα γάντια του πλησιάζει και στον Ολυμπιακό λογικό είναι να ψάχνουν από τώρα τον διάδοχο του…

Όσον αφορά το αμυντικό χαφ, ο Βαλβέρδε έχει διαγνώσει πρόβλημα στην θέση αυτή, αλλά προς το παρών θα κοιτάξει να το λύσει με το ήδη υπάρχον υλικό. Τόσο ο Τοροσίδης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε εκεί και τον Τζόρτζεβιτς σε κάποια ματς, αφού ο Λέτο προορίζεται για βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: