Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

Τι ψάχνει ο Νινιάδης για παρτενέρ του Ντιόγκο


Στην ευρωπαϊκή, κυρίως, αγορά θα κινηθεί ο Ανδρέας Νινιάδης τους επόμενους μήνες, προκειμένου να βρει τον παρτενέρ του Ντιόγκο στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο σκάουτερ των «ερυθρόλευκων», έχει πάρει το σχετικό «ok» από τη διοίκηση, που δείχνει πλέον να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τις προτάσεις του παλαίμαχου άσου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νινιάδης θα ασχοληθεί με την προσθήκη ενός ακόμη ικανού φορ στο ρόστερ, καθώς πλην των Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς και Μήτρογλου, δεν υπάρχει άλλος επιθετικός. Επειδή, όμως, στην ομάδα βρίσκονται ήδη πέντε ξένοι παίκτες, δεν πρόκειται να ψάξει πάλι στην αγορά της Βραζιλίας για παράδειγμα, όπου η αλήθεια είναι ότι οι επισκέψεις του ήταν ιδιαίτερα επιτυχείς (Ντιόγκο, Λεονάρντο). Δεν αποκλείεται βέβαια να ψάξει και στη Λατινική αγορά για λύσεις, με παίκτες που έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

Τι ψάχνει

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την κορυφή της επίθεσης, θα είναι τύπου Κοβάσεβιτς. Δηλαδή ψηλός, δυνατός, που θα έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Δεν αποκλείεται, βέβαια να εξετάσει και περιπτώσεις τύπου Εντού (όπως και τον ίδιο τον Εντού, που δεν έχει ξεχαστεί και έχει κοινοτικό διαβατήριο), αν και το πιο πιθανό είναι να βρεθεί από τώρα η διάδοχη λύση του Σέρβου.

Η λίστα

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένε πηγές, τους επόμενους τρεις μήνες ο Νινιάδης έχει προγραμματίσει αρκετά ταξίδια στην Ευρώπη, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες στα πρωταθλήματα της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, αλλά και της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Ο σκάουτερ του συλλόγου έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με 30 ονόματα επιθετικών (!) που θέλει να δει να αγωνίζονται, αν και άλλες πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα, με τις περιπτώσεις προς... εξέταση, να φτάνουν το πολύ τις 15. Οι ηλικίες, μάλιστα, των περισσοτέρων, δεν ξεπερνούν τα 23!

Και στη Ρωσία

Ο Νινιάδης έχει στο μυαλό του και το ρωσικό και ουκρανικό πρωτάθλημα, καθώς γνωρίζει ότι εκεί αγωνίζονται πολλοί και καλοί παίκτες. Περιπτώσεις όπως του Μπραντάο της Σαχτάρ, που θέλει να αποχωρήσει από το κρύο της Ουκρανίας, είναι στο μυαλό του Νινιάδη, αν και τα χρήματα που χρειάζονται για να αποκτήσεις παίκτες από αυτές τις ομάδες, είναι συνήθως πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: