Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Γυρίζει στη Σίτι και δεν πάει στη FIFA ο Νέρι


Στην Μάντσεστερ Σίτι ανήκει ακόμα ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος δεν θα προσφύγει τελικά στη FIFA, έπειτα απο συμβουλή, τόσο των δικών του όσο και των νομικών συμβούλων του Ολυμπιακού.

Οι νομικοί σύμβουλοι της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, δεν είχαν διαφορετική αντίληψη της υπόθεσης από εκείνους του ίδιου του Νέρι Καστίγιο και αποφάνθηκαν πως μια τέτοια προσφυγή δεν θα έχει καμία τύχη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει ομάδα και αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ο δανεισμός του ισχύει ακόμα.

Έτσι, ο 24χρονος επιθετικός, αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, με προορισμό την Αγγλία, ώστε να ενταχθεί και πάλι στους "Πολίτες" του Ρομπίνιο και της νέας διοίκησης, οι οποίοι όμως έχουν σαφώς πιο δυνατό ρόστερ από πέρυσι. Κάτι που σημαίνει πως ο "Νιντέντο" θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μάρκ Χιούζ.

Πάλι από Γενάρη
Ολα αυτά τα ενημερώθηκε ο Καστίγιο όταν πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι από τον Σωκράτη Κόκκαλη, πιθανότατα από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ομως του υπογράμμισαν έμμεσα πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και θα ασχοληθούν ξανά μαζί του από τον Γενάρη, όταν και τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Νέρι έφυγε προβληματισμένος από την πλατεία Αλεξάνδρας, αλλά όπως πληροφορήθηκε χθες του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη Σίτι, αφού οι «πολίτες» τον δήλωσαν ξανά στο ρόστερ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: