Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Oλυμπιακός:Ειδήσεις


Αντριάνο: "Ο Ντιόγκο είναι ο καλύτερος της γενιάς του"

Η αποθέωση του Ντιόγκο τον τελευταίο καιρό από τον Ελληνικό Τύπο, είναι σύνηθες φαινόμενο και πλέον δεν προκαλεί αίσθηση. Όταν όμως ένας παίκτης της αξίας και του ταλέντου του Αντριάνο της Ίντερ, μιλάει για τον μάγο του Ολυμπιακού, τότε είναι πραγματική είδηση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των "νερατζούρι", κατά τη διάρκεια της αναμονής στο "Ελ. Βενιζέλος" για την αναχώρηση, μίλησε στην εφημερίδα "Γάτα" και έπλεξε το εγκώμιο του νέου άσου του Ολυμπιακού.

"Ο Ντιόγκο είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος βραζιλιάνος επιθετικός της νέας γενιάς. Ήρθε στην Ευρώπη και πλέον θα μπορέσει να γίνει και διάσημος", δήλωσε αρχικά ο "Αυτοκράτορας" και αφού το σκέφτηκε για τον ήθελε συμπαίκτη του πρόσθεσε:

"Ήδη είμαστε αρκετοί μαζεμένοι στην επίθεση και εγώ μπαίνω σαν... αλλαγή. Όλοι οι καλοί χωράνε, πάντως, σε μια ομάδα και αν ο Ντιόγκο κάνει και στην Ευρώπη αυτά που έκανε στη Βραζιλία, θα μπορέσει να αγωνιστεί σύντομα στην Ισπανία ή την Ιταλία".

Κοιτάει "Χαλκ" ο Ολυμπιακός

Μια ομάδα σαν την Νόρτζελαντ δεν μπορεί να ξεχωρίσει για κάτι, ειδικά όταν απέναντι της έχει τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, οι Δανοί έχουν ένα "περουσιακό στοιχείο" για το οποίο είναι υπερήφανοι.

Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό, ύψους 1.88, Μάρτιν Μπέρνμπουργκ. Ο μόνιμος σκόρερ της Νόρτζελαντ, την Τρίτη (16/09) βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών σκάουτερ που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Φάρουμ Παρκ", ανάμεσα τους από ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ.

Μέσα σε αυτούς προσθέστε και τους υπέυθηνους σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας, που σημείωσαν το όνομα του υψηλόσωμου επιθετικού και όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του παίκτη ίσως απασχολήσει στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μπορεί να βρίκσεται ο παίκτης στη Νόρτζελαντ, αλλά η διοίκηση της ομάδας, έχει επενδύσει αρκετά στον παίκτη και όλοι βασίζονται στην πώληση του. Συγκεκριμένα, ο Μπέρνμπουργκ, ενώ αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη για... 10000 ευρώ, τώρα η αξία του έχει φτάσει τα... 3.000.000!

Ο Πανσερραϊκός στο προσκήνιο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κρατάει στην... τσίτα τους ποδοσφαιριστές του, καθώς κανένας ερυθρόλευκος άσος δεν γνωρίζει αν θα είναι βασικός ή αναπληρωματικός στο αμέσως προσεχές παιχνίδι! Ο προπονητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στην Ξάνθη, δείχνοντας στους παίκτες του πως πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, την προσεχή Κυριακή (21/9, 19:00), στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κανένα θέμα με Ντάρκο

Ο αποκλεισμός του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από την 18άδα του αγώνα με τη Νόρντζελαντ εξέπληξε, όμως πρόκειται για μία καθαρά επιλογή του προπονητή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του ματς, απομάκρυνε τα... σύννεφα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο Ντάρκο είναι σημαντικός παίκτης για εμάς".

Από την πλευρά του, ο Σέρβος επιθετικός ως εξαιρετικός επαγγελματίας που είναι, αποδέχθηκε την απόφαση του Ισπανού τεχνικού και δεν αντέδρασε, σεβόμενος απόλυτα την επιλογή του 44χρονου προπονητή.

Μαγνητική ο Μπελούτσι

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/9) στα πάτρια εδάφη από τη Δανία και το απόγευμα (17:30) πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Μπελούτσι, που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στη δεξιά ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν αρνητικά. Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και το ίδιο θα κάνει την Πέμπτη (18/9) και εκτός απρόοπτου την Παρασκευή (19/9) θα προπονηθεί με την ομάδα.

Την Πέμπτη (18/9), οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό και την Παρασκευή (19/9) θα προπονηθούν στις 09:30.

Με Διαγόρα στο Κύπελλο

Ο Διαγόρας θα είναι o αντίπαλος του Ολυμπιακού στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line (29/10 & 12/11/2008). Πέρυσι, η ομάδα της Ρόδου ήταν ο πρώτος αντίπαλος των πρωταθλητών στο θεσμό, όπως και φέτος. Ο Διαγόρας επιβλήθηκε του Βύζαντα με 1-0 στα Μέγαρα, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου και θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Ελλάδας στο σμαραγδένιο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: