Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Ίντερ-Ανόρθωση 1-0: Είδε την Ιντερ στα μάτια …. (ΒΙΝΤΕΟ)


Εξαιρετικά στάθηκε η Ανόρθωση και μέσα στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» όμως γνώρισε την ήττα από την πανίσχυρη Ίντερ με 1-0. Μαεστρικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο η «Μεγάλη Κυρία» από τον Τιμούρ Κετσπάγια λύγισε σε μια στιγμή αδράνειας.

Το γκολ των Ιταλών , που είχαν μια ανούσια υπεροχή σε ολόκληρο τον αγώνα, ο Αντριάνο. Εκπληκτική παρουσία των 1300 φίλων της Ανόρθωσης. Η Ίντερ με την νίκη της έφθασε τους 7 βαθμούς, η Ανόρθωση έμεινε δεύτερη με 4 βαθμούς. Ισοπαλία 2-2 που βολεύει την Ανόρθωση στην Αθήνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Βέρντερ.

Οι Ιταλοί είχαν την κατοχή όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της Ανόρθωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι Ιταλοί έκαναν μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 10 ο Μουντάρι μετά από πάσα του Μαντσίνι βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά ο Μπεκιάϊ απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του. Η δεύτερη ήταν και η καθοριστική.

Στο 44 ο Μαικόν σέντραρε από δεξιά και ο Αντριάνο μόνος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Ανόρθωσης. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Κετσπάγια απείλησαν την εστία του Τόλντο στο 4, αλλά ο Ιταλός κήπερ απέκρουσε το σουτ- φάουλ του Δέλλα.

ΙΝΤΕΡ: Τόλντo, Κόρντομπα, Ζανέτι, Μαϊκόν, Καμπιάσο (82΄ Μπουρντίσο), Μουντάρι, Κίβου, Στάνκοβιτς, Ιμπραήμοβιτς, Αντριάνο (82΄ Κρουζ), Μαντσίνι (63΄ Κουαρέσμα).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνου, Κατσαβάκης, Δέλλας Ντομπρασίνοβιτς (87΄ Φρούσσος), Λαμπάν, Μπαρντόν (75΄ Τσιταϊσβίλι), Σόσιν (46΄ Χαουάρ), Σάβιο.

1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: