Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2008

Άρης-Ολυμπιακός 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού έπειτα από δέκα χρόνια (21/11/1998) στην Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 1-0 που αναπτέρωσε το ηθικό των κιτρινόμαυρων μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και τους ανέβασε στην έβδομη θέση.

Ο Άρης κατάφερε να διακόψει το αήττητο του Ολυμπιακού με γκολ από κεφαλιά του Χαβίτο στο 18', ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Κόκε.


Μια νίκη που ήρθε απόλυτα δίκαια, καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το ματς. Ήταν πιο παθιασμένοι, έπαιξαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύθηκαν –έστω και μια φορά – τα κενά στην άμυνα των «ερυθρολεύκων», που και πάλι έδειξαν πως είναι... άλλη ομάδα μακριά από το Καραϊσκάκη, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα.

Μόνο στο πρώτο μισάωρο απείλησε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός, διάστημα στο οποίο βρέθηκε να χάνει! Και αυτό γιατί ο Σηφάκης με τις επεμβάσεις του έσωσε τον Άρη. Στην επανάληψη και παρότι ο Βαλβέρδε θέλησε να παίξει φουλ επίθεση με την είσοδο των Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς, ο Άρης ήταν καλύτερος. Έλεγξε το κέντρο, βρήκε χώρους στη κόντρα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, αν ήταν αποτελεσματικός στη τελική προσπάθεια.

Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Ρομπέρζ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λέμπο, Βιτόλο, Γκαρσία (86΄ Καράμπελας), Νεμπεγλέρας (60΄ Σιστόν), Χαβίτο, Κόκε, Κάλβο (60΄ Ρεγκέιρο).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος (46΄ Γκαλέτι), Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Τοροσίδης, Όσκαρ (68΄ Λεονάρντο), Λέτο (53΄ Κοβάσεβιτς), Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: