Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Ολυμπιακού-ΑΝΤ1. Στα 4,5 εκ.ευρώ τα κέρδη των «ερυθρολεύκων»

Την επίσημη συνεργασία του με τον όμιλο ΑΝΤ1, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν συνολικά το ποσό των 4,5 εκ. ευρώ μέχρι και τη σεζόν 2010-2011.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Όμιλο ΑΝΤ1 για την μετάδοση των αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος για τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ Χρ. Σταυρόπουλος δήλωσε: «Καλώς ορίζουμε τον ΑΝΤ1 στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ελπίζουμε τώρα που το μπάσκετ ξαναγυρίζει στον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την βελτίωση όλων των συνθηκών του πρωταθλήματος και των ομάδων. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια, πράγμα που κάνουμε καθημερινά».

Ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι καθώς τα εκατομμύρια των οπαδών μας,, εντός και εκτός Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το πρόγραμμα του Ομίλου ΑΝΤ1 να παρακολουθούν τους αγώνες και τις επιτυχίες της αγαπημένης τους ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: