Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

Πέρασε ο Πανιώνιος, 2-0 τον Εθνικό


Ο Πανιώνιος έγινε η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο του Ελληνικού του Εθνικού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και 4’ πέτυχαν γκολ με τον Γκόμες, που όμως ακυρώθηκε. Στο 11’ στάθηκαν άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Μπάρος βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μέιλι. Τρία λεπτά αργότερα οι "κυανόλευκοι" έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Ναλιτζή.
Η μοναδική αξιόλογη φάση στα πρώτα 40' για τον Πανιώνιο ήταν το μακρινό σουτ του Τζαβέλλα στο 28’, κατάφερε όμως να προηγηθεί στο 41΄ με τον Κουμορτζί, όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του μετά από κεφαλιά του Λάνγκαμπ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 55΄ο Εθνικός έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Ναλιτζή, όμως με την είσοδο του Εστογιάνοφ στον αγωνιστικό χώρο στο 64’ ο Πανιώνιος έγινε πιο επιθετικός και στο 75΄ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με δυνατό σουτ του Μπάρκογλου.

Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Μάκος, Τζαβέλλας, Εστογιάνοφ, Κοιλιάρας

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σουλογάνης, Καντιμοίρης, Ζαπρόπουλος, Ματέγιτς, Καλαγκάνης, Φιλιππάκος (30΄ Κρητικός), Σιλιγαρδάκης, Γκόμες, Ουατάρα (60΄ Τζήμας), Μπάρος, Ναλιτζής (79΄ Νικολόπουλος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μέιλι, Μανιάτης, Λάνγκαμπ, Κοντοές, Τζαβέλλας, Ντελούρα (46΄ Σκούφαλης), Μάκος (64΄ Χετεμάι), Μπάρκογλου, Κουμορτζί, Κοιλιάρας, Λουρένσο (64΄ Εστογιάνοφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: