Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2008

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 2-2


Αυτός ο Παναθηναϊκός πονάει παντού… Όχι μόνο στην άμυνα ή στα χαφ, λόγω του… αόρατου Ζιλμπέρτο Σίλβα που αποκαλούν πολλοί. Αλλά παντού!

Σε ακόμη μία αγωνιστική, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 απέναντι στον Ηρακλή. Και λέμε μοιραία, διότι βάσει της εικόνα του αγώνα, ο αντίπαλος δεν απείλησε παρά μόνο στις φάσεις των γκολ.

Η ομάδα του Τεν Κάτε δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Το καλό πρώτο μέρος, μετατράπηκε σε εφιάλτη στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε στο 32’ με κεφαλιά ο Μάντζιος. Στο δεύτερο 45λεπτο και μέσα σε δύο λεπτά, οι «κυανόλευκοι» πήραν προβάδισμα με τους Παπαστεριανό (62’) και Ρατόν (64’). Την… παρτίδα για τους γηπεδούχους έσωσε ο Σαλπιγγίδης με το γκολ του στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι από το 84' αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Νίλσον (70' Ρουκάβινα), Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46' Ιβανσιτς), Σιμάο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης (63' Νίνης), Σαλπιγγίδης, Μάντζιος.

Ηρακλής (Ανχελ Πεντράθα):Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Παπαστεργιανός (82' Σαρακατσάνος), Γκαρσία (59 Μάρτος), Ντιέ, Κονέ, Μάρκες (86' Περπερίδης), Κίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: