Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

Ανόρθωση-Παναθηναϊκός 3-1: Θρίαμβος για την "ΑΝΟ" πάνω στον "Ευρωπαίο" ΠΑΟ(ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ)


Συνηθισμένο φαινόμενο πάει να κάνει τις ονειρικές βραδιές η Ανόρθωση! Η Aνόρθωση κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης για τον β’ όμιλο του Champions League και με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου!

Ο Παναθηναϊκός δεν έμαθε από το πάθημα του Ολυμπιακού και την πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Πως; Τελείωνοντας τον αγώνα με μία τελική προσπάθεια και έχοντας δεκτεί 3 γκολ.

Όλα ξεκίνησαν κατά ευχή για την ομάδα του Τίμουρ Κεσπάγια και τακτική υπομονής βρέθηκε σε ένα τετράλεπτο με διαφορά δυο τερμάτων χάρη στο αυτογκόλ του Σαρίεγκι(11’) (με κεφαλία που ούτε και ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο δεν μπορεί να εκτελέσει έτσι) και την κεφαλιά του Ντοπρασίνοβιτς(15’). Η ομάδα του Παναθηναϊκού αντίδρασε με την εύστοχη εκτέλεση του Σαλπιγγίδη 28’ αλλά τον τελευταίο λόγω άνηκε στην Ανόρθωση με το τέρμα του Χαουάρ στο 75’ να κλειδώνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο την πρώτη της νίκη στο θεσμό του Τσάμπιονς Λίγκ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 11’Σαριέγκι(αυτ.)15’ Ντοπρασίνοβιτς 75’ Χαουάρ/28’ Σαλπιγγίδης

Ανόρθωσης:( Τιμούρ Κεσπάγια) Μπεκιάι, Λειβακαμπέσι, Κατσαβάκης, Νικολάου, Κωνσταντίνου, Δέλλας, Ντόπρασίνοβιτς, Λαμπάν, Πάουλο Κόστα( 46’Μπαρτόν), Σάβιο(78’ Παναγή), Σόσιν(65’Χαούαρ)

Παναθηναϊκός:( Χένκ Τέν Κάτε) Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Μάτος, Ζιλμπέρτο(76’ Τσιώλης) , Χριστοδουλόπουλος(71’Ίβανσιτς), Μούν(67’ Σόουζα), Κλέιτον, Σαλπιγγίδης

Κάρτες: Λειβακαμπέσι, Κατασαβάκης/ Ζιλμπέρτο, Γκούμας, Σαλπιγγίδης

Διαιτητές: Έρικ Μπράουχαρ/ Άρι Μπρίνκ, Χάνς Όλντε Ολέχοφ (Ολλανδία)




1-0


2-0


2-1


3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: