Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

Μπότος: Λίγα είναι τα 4 εκατ. ευρώ για τον Κλέϊτον


Στη μεταγραφική λίστα της ομάδας-έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα, Χοφενχάιμ, βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον. Αυτό αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα για τον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού, αν και προς το παρόν το ενδιαφέρον του συλλόγου είναι... φιλολογικό.

Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του «Goal.com», η Χοφενχάιμ θα συνεχίσει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον 25χρονο μέσο (άνθρωπός της βρέθηκε στις κερκίδες του «ΓΣΠ» για να τον δει να αγωνίζεται εναντίον της Ανόρθωσης), κι αν τελικά πουλήσει το μεγάλο της αστέρι, Βένταντ Ιμπίσεβιτς, θα κινηθεί για την απόκτηση του Κλέιτον τον Γενάρη.

Και η Σάλκε;

Πληροφορίες από τη Γερμανία, αναφέρουν ότι ο Κλέιτον βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και της Σάλκε. Και σε αυτή την περίπτωση, για να κινηθεί η ομάδα για την απόκτησή του, θα πρέπει να πωληθεί ο Ιβάν Ράκιτιτς. Χοφενχάιμ και Σάλκε περιμένουν και τις επόμενες εμφανίσεις του Βραζιλιάνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, που το επίπεδο είναι διαφορετικό, και που μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά.

Ο Τεν Κάτε τον θέλει

Μπορεί στην αρχή της περιόδου ο Βραζιλιάνος άσος να ήταν εκτός πλάνων του προπονητή του, ή έτσι έδειχνε τουλάχιστον, η κατάσταση όμως άλλαξε. Ο Κλέιτον δούλεψε σκληρά, και το τελευταίο διάστημα δεν έχει λείψει από επίσημο αγώνα της ομάδας , αφού ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του 25χρονου και δύσκολα θα δεχτεί να τον παραχωρήσει η ομάδα.
Η Ρήτρα του ανέρχεται γύρω στα 8 εκατ. ποσό μεγάλο για να δαπανήσει η Χοφενχάιμ, αλλά δεν αποκλείεται να δαπανήσει γύρω στα 4 εκατ.

***
UPDATE
***

Λίγα χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στον «Νovasport Fm» ο μάνταζερ του Κλέϊτον, Κώστας Μπότος, να 4 εκατομμύρια, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι διατεθειμένη να δώσει η Χόφενχάϊμ για τον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού.

«Τα τέσσερα εκατομμύρια είναι λίγα, ο παίκτης μου αξίζει παραπάνω. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν τον Κλέϊτον. Αυτό που τον νοιάζει τώρα είναι να καταξιωθεί με τον Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: