Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2008

Σαρωτική η «Μπάρτσα», 6-1 την Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)


Εφιαλτικό βράδυ πέρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Καμπ Νου", καθώς γνώρισε την συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 1-6!

Oι Καταλανοί βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο 8', πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ στο 28' κέρδιζαν με 5-1!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Μάρκες με κεφαλιά, στην επόμενη επίθεση ο Μέσι κέρδισε πέναλτι από τον Ουϊφαλούσι και στο 5' ο Ετο'ο ευστόχησε στην εκτέλεσή του, ενώ στο 8' ο Μέσι σκόραρε με απευθείαε εκτέλεση φάουλ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο στο Ντόνετσκ ο Αργεντινός πετυχαίνει γκολ... unfair, καθώς εκτέλεσε το φάουλ ενώ ο Γκρεγκορί Κουπέ ακόμη έδινε οδηγίες στο τοίχος του και έτσι μάλλον ο Μέσι αρχίζει να θυμίζει... Μαραντόνα με αυτά που κάνει.

Ο Μάξι Ροντρίγκες στο 13' μείωσε με όμορφο σουτ, αλλά στο 18' Ετο'ο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Γκούντιονσεν και το... πάρτι στην άμυνα των "ροχιμπλάνκος" έκλεισε με τον Τιερί Ανρί να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 73'.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πουγιόλ, Πικέ, Μάρκες, Αμπιντάλ, Μπούσκενς, Τσάβι (73' Κεϊτά), Γκούντιονσεν, Ινιέστα, Μέσι (69' Μπόγιαν), Ετο'ο (58' Ανρί).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουπέ, Περέα, Χάιτινγκα, Ουϊφαλούσι, Αντόνιο Λόπεζ, Ραούλ Γκαρσία, Πάουλο Ασουνσάο, Μάξι Ροντρίγκες (20' Μιγκέλ), Λουίς Γκαρθία (46'Πέρνια), Αγκουέρο (57' Μπανέγκα), Σιναμά Πονγκόλ.

Τα γκολ τουα αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: