Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

ΟΦΗ: Ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ σχετικά με τα δημοσίευματα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Μαζαράκος δεν ευνοήσε την ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Πικρία και απογοήτευση έχει προκαλέσει στο κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο, το μίσος που έχουν εξωτερικεύσει ορισμένοι το τελευταίο τριήμερο σε βάρος του ΟΦΗ και των παικτών του επειδή αγωνίσθηκαν για την τιμή και την υπόληψη της ομάδας και της προσωπικής τους αξιοπρέπειας.

Ένα μίσος που έχει τη βάση του στο γεγονός ότι η ομάδα μας αγωνίσθηκε με πάθος και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη.
ΟΛΟΙ οι παίκτες μας ακολούθησαν τη γνωστή τακτική που έχουν σε κάθε αγώνα όπου κι αν αγωνίζονται: Ηθελαν πάρα πολύ την κατάκτηση της νίκης.


Ο ΟΦΗ δεν ευνοήθηκε από την διαιτησία.
Αλήθεια ορισμένοι «έντιμοι» κονδυλοφόροι μπορούν να μας πουν σε ποια σημεία ευνοήθηκε η ομάδα μας;


Αλήθεια γιατί δεν μιλούν για το δολοφονικό κτύπημα του Ντιόγκο στο Μονιάκη;

Αλήθεια γιατί δεν μιλούν για τη κόκκινη κάρτα που έπρεπε να είχε δεχθεί ο Λέτο για τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που έκανε στους παίκτες του ΟΦΗ;

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μπορεί να κερδίσει κάθε αγώνα χωρίς τα ευνοϊκά σφυρίγματα της διαιτησίας.
Οσοι επικαλούνται την διαιτησία για να δικαιολογήσουν ένα άτυχο αποτέλεσμα που έφερε ο Ολυμπιακός προσβάλουν την ομάδα και την μεγάλη ιστορία που έχει.


Η ΠΑΕ-ΟΦΗ ποτέ δεν ζήτησε εύνοια από κανέναν.
Όμως απαιτεί ίση μεταχείριση.
ΚΑΠΟΙΟΙ δυστυχώς με τις αναφορές τους θέλουν να δείξουν ότι διαιτητής που δεν θα ευνοήσει εξοργιστικά τον Ολυμπιακό θα έχει πρόβλημα.
ΑΥΤΗ η νοοτροπία αποτελεί ντροπή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: