Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2008

ΑΕΚ: Με τριάδα-φωτιά στο "Γ.Καραϊσκάκης"


Με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, ο Γιώργος Δώνης, στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Έλληνας τεχνικός του "δικεφάλου", ο οποίος κυνηγά την δεύτερη νίκη του σε τρία ντέρμπι, στις πρώτες 5 αγωνιστικές φαίνεται πως θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον φορμαρισμένο Εντίνιο, ενώ τη θέση του Πορτογάλου θα πάρει ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Γαλλοαλγερινός, ο οποίος απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιώργου Δώνη, θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα θέση δεξιού εξτρέμ στην τριάδα της επίθεσης, την ώρα που ο Νάτσο Σκόκο θα κινείται δεξιά και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ίσμαελ Μπλάνκο θα βρίσκεται στον άξονα.

Αν και η προπόνηση του Σαββάτου, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και δεν έδειξε πολλά περί των σχεδίων του Δώνη, φαίνεται πως στο "Γ.Καραϊσκάκης" θα παραταχθούν εκτός των προαναφερθέντων οι: Σάχα, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος και Χουάνφραν στην άμυνα, Μπασινάς, Πελετιέρι και Λαγός στο κέντρο.

Η 20μελης αποστολή αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο, Κυργιάκο, Ράμος, Χουανφράν, Γεωργέα, Μπασινά, Πλιάτσικα, Ρίκκα, Κουτρομάνο, Πελετιέρι, Καφέ, Χετεμάι Λαγό, Σκόκο, Εντίνιο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: