Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2008

Βαλβέρδε: «Δύσκολη κλήρωση»


Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Ολυμπιακού για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στις εγκατστάσεις του Ρέντη. Ακόμη, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην επικείμενη αγωνιστική «κόντρα» του με τον συμπατριώτη του τεχνικό της Μπενφίκα, Κίκε Φλόρες.
«Όποια ομάδα και να πετυχαίναμε θα ήταν πολύ δύσκολο. Η Μπενφίκα είναι δύσκολη, η Χέρτα είναι δύσκολη, η Γαλατά επίσης, τη Μέταλιστ δεν την ξέρουμε καλά, απλώς ξέρουμε ότι απέκλεισε την Μπεσίκτας. Θα είναι δύσκολα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα. Όλα τα γκρουπ είναι δύσκολα και θα είναι μια δύσκολη χρονιά στο ΟΥΕΦΑ. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι πιο εύκολο το δικό μας γκρουπ από τα υπόλοιπα. Αυτή τη στιγμή μπορούμε μόνο να μιλάμε. Δεν θα πρέπει να κάνουμε λάθη για να μην αποκλειστούμε, γιατί οι αγωνιστικές είναι λίγες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά για την κλήρωση.

Σχετικά με τον προπονητή της Μπενφίκα, Κίκε Φλόρες, τόνισε: «Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, αλλά και οι δύο ήμασταν σε άλλες ομάδες. Την τελευταία φορά που τον βρήκα απέναντί μου κερδίσαμε, όμως η παράδοση δεν είναι μαζί μου. Πάντως, τα στατιστικά δεν παίζουν ρόλο», τόνισε ο Ισπανος τεχνικός αστειευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: