Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2008

Λούα Λούα: Θέλει επιστροφή στον Ολυμπιακό


Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες μήνες από την φυγή του Λούα Λουά, όμως ο ίδιος νοσταλγεί τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" o Κονγκολέζος επιθετικός τα έχει βρει σκούρα στο Κατάρ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες για να παίξει μπάλα.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Λούα Λούα να σκέφτεται την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και όχι τα τρία εκατομμύρια ευρώ που εισπράτει κάθε χρόνο από την Αλ Αράμπι.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο άρθρο, η επιθυμία του 27χρονου επιθετικού να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα είναι τέτοια, ώστε να είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει με πολύ λιγότερα χρήματα με τον Ολυμπιακό, απ' όσα έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Κατάρ.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα μέχρι και μια ημέρα πριν την ανακοίνωση της παραχώρησής του από τους νταμπλούχους Ελλάδας δήλωνε τον διακαή του πόθο να μείνει στον Πειραιά, όμως η διοίκηση των ερυθρολεύκων δεν συγχώρησε τα πειθαρχικά του παραπτώματα και τον παραχώρησε στην Αλ Αράμπι.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν οι νταμπλούχοι θα κάνουν την έκπληξη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα στραφούν στον Κονγκολέζο επιθετικό που έρχεται... "πετώντας".

Το σενάριο φαντάζει τρομερά δύσκολο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό και σύμφωνα με την διοίκηση το κενό θα καλυφθεί τον πρώτο μήνα του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: