Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2008

Γκαλέτι: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"


Μπορεί ο Γκαλέτι να μην αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης αλλά η προσφορά του στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Λουτσιάνο δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο μετά το τέλος του αγώνα: "Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Τα δώσαμε όλα, αλλά όταν θέλεις μία νίκη δε γίνεται αλλιώς. Παίξαμε αυτό που μας είπε ο Βαλβέρδε. Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε η ΑΕΚ και έτσι καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε τα δύο γκολ".

Πέρσι ο Γκαλέτι είχε προσωπικό αντίπαλο στο ματς με την ΑΕΚ ένα παλιό του γνώριμο από τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβισιόν και συγκεκριμένα τον συμπατριώτη του Μάρτιν Αρουαμπαρένα . Φέτος τον Χουαφράν: "Είναι αλήθεια ότι κάθε χρονιά που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ συναντώ ένα παίκτη τον οποίο έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Αυτό δείχνει ότι έχει ανέβει πολύ το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού, τόνισε: "Αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας μέχρι τώρα. Το ότι είμαστε πρώτοι αυτό δείχνει ότι έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Αλλά από αγώνα σε αγώνα να μας περιμένει ο κόσμος ακόμα καλύτερους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: