Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2008

Ολυμπιακός: "Αποδεκατισμένος" στη Θεσσαλονίκη


Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ήττα στην Πόλη και αντιμετωπίζοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Άρη (19.00, ΝΕΤ) ψάχνοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Παρασκευή Άντζα, αλλά ούτε και τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και κρίθηκε ροτιμότερο να μείνουν εκτός δράσης, δεδομένου ότι το Σάββατο δοκίμασαν να προπονηθούν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να πονέσουν.

Στο μεταξύ ατομικό έκανε ο Ιεροκλής Στολτίδης τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο, όπου είχε για... παρέα τον Ραούλ Μπράβο. Ο τελευταίος συνεχίζει τη θεραπεία και όπως κι οι υπόλοιποι δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό.

Κατά τα άλλα ο Φερνάντο Μπελούτσι προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, έχοντας ξεπεράσει το αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκαν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τους: Νικοπολίδης , Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ντουντού, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός και Κοβάσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: