Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2008

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Ντομί και Τοροσίδης, για λόγους ξεκούρασης


Μικρές, αλλά αναμενόμενες εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε το Σάββατο, ανακοινώνοντας την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε τις επιλογές του, έχοντας στο μυαλό του και το δύσκολο ματς της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι.

Έτσι, άφησε εκτός αποστολή τον Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ διαθέσιμος αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Ραούλ Μπράβο. Όμως, ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (σ.σ. δεν δηλώθηκε από τον ΟΣΠΦ), οπότε είναι προτιμότερο να παίξει την Κυριακή αυτός και την προσεχή Πέμπτη ο Γάλλος.

Εκτός έμεινε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες, είναι κουρασμένος, όμως, από τους αγώνες της Εθνικής (είχε κι ένα μικρό διαστρεμματάκι) και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Ακόμα, εκτός έμειναν και οι Παναγόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινός, Ντουντού και Σίσιτς.

Η 18μελης αποστολή: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Στολτίδης, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Πατσατζόγλου, Ρ. Μπράβο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Γ. Παπαδόπουλος και Κοβάσεβιτς.

Καλύτερα Ντουντού και Λεονάρντο

Στα της προπόνησης όλο και πιο ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την πορεία της υγείας των Ντουντού και Λεονάρντο. Ο πρώτος ακολούθησε πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο δεύτερος, του οποίου η κατάσταση παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Σίσιτς, ενώ ο Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: