Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Τεν Κάτε: Είμαστε απογοητευμένοι. Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα


Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟ: «Νιώθω απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε άτυχοι αφού είχαμε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες πάνω στην γραμμή. Παίξαμε καλά σήμερα. Μας βοήθησε το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και εμείς τους δώσαμε κάτι. Μαθαίνουμε από παιχνίδια όπως το σημερινό αλλά και σε ματς όπως με την Ίντερ Σίγουρα μείναμε πίσω στην βαθμολογία, αυτό είναι πραγματικότητα.

Τέτοιου είδους παιχνίδια σου δίνουν την ευκαιρία να δεις που βρίσκεσαι. Η ομάδα βελτιώνεται, χρειάζεται χρόνος. Ο βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και αν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε. Πιστεύω ότι πέντε πόντοι θα είναι αρκετοί για να προκριθούμε στο ΟΥΕΦΑ και επτά για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Την επόμενη αγωνιστική πάμε στη Βρέμη. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε στην Γερμανία.Είχα υποσχεθεί πως θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα ακι στην ευρώπη. Αυτό ομως δεν γίνεται αμέσως αλλά χρειάζεται χρόνος.»

Θα προσευχηθώ στους έλληνες θεούς!

Αρκετές ερωτήσεις δέχτηκε ο Ολλανδός προπονητής και στην συνέντευξη Τύπου. Σε ερώτηση για την απόδοση του Μάντζιου υποστήριξε: « Ο Μάντζιος ήταν καλός. Είναι σε φόρμα αυτό το καιρό αλλά δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για τους παίκτες. Ολη η ομάδα πήγε καλά σήμερα.»
Σε αλλη ερώτηση αν φταίει η ατυχία που ο ΠΑΟ έχει ένα βαθμό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε: «Σίγουρα δεν φταίει η κακή τύχη μονο. Στην Κύπρο χασαμε απο την Ανόρθωση γιατί είμαστε κακοί. Πιστεύω η τύχη να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια. Θα προσευχηθώ για αυτό στους έλληνες θεούς. »

Δεν υπάρχουν σχόλια: