Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Δέλλας: "Περίμενα πιο δυνατή την Ίντερ"


"Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, με παίκτες γεννημένους πρωταθλητές, και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς", τόνισε με δηλώσεις του στην ιταλική αθλητική ιστοσελίδα Datasport.it o 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης, και συνέχισε:

"Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το ματς, αν και δεν τα καταφέραμε. Περίμενα να βρω απέναντί μας μία ομάδα πολύ δυνατή, όμως κάναμε καλή δουλειά για να τους περιορίσουμε και είμαστε ικανοποιημένοι.

Δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε στο 0-0, όμως μία ευκαιρία ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους από τη δεύτερη σειρά αγώνων, ώστε να αρπάξουμε τη 2η θέση του γκρουπ".

Κληθείς τέλος να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η Ρόμα, ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα για τρεις σεζόν (2002-05) με επιτυχία, ο "Κολοσσός" είπε: "Σίγουρα η Ρόμα είναι σε ιδιαίτερη στιγμή, όμως είναι μία σπουδαία ομάδα.

Θα καταφέρει να βγει από αυτή την κρίση με την βοήθεια του κόσμου της και διατηρώντας την ενότητά της στο εσωτερικό των αποδυτηρίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: