Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2008

Ολυμπιακός: Τα ονόματα που ακούγονται για την επίθεση


Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού είναι κάθε μέρα και χειρότερη και αυτό “βολεύει” τα μεταγραφικά σενάρια πριν μπει ο Νοέμβρης. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν απελπισμένα για επιθετικό το Γενάρη αφού το καλοκαίρι κανείς δεν αντιλήφθηκε πως αποχώρησαν τρεις επιθετικοί και αποκτήθηκε μόλις ένας.

Τα ονόματα των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Φάνη Γκέκα είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο αυτήν την περίοδο. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν οι φήμες στο... λιμάνι για επαφή του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αλλά όλα είναι ανεπίσημα.

ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ........

Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων εξετάζουν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο διεθνής επιθετικός για να βρουν τη χρυσή τομή και να αποκτήσουν τον "Παπ" από τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Το μόνο που απομένει είναι να διαφανή το πότε ακριβώς θα έχει το δικαίωμα ο Ολυμπιακός να καταβάλει το ποσό των 400 χιλ. ευρώ στον ΠΑΟ, που προβλέπεται ως ρήτρα (μέχρι το καλοκαίρι) έτσι ώστε να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον παίκτη.

....ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΕΚΑ

Παράλληλα στους νταμπλούχους προτάθηκε και η περίπτωση του Φάνη Γκέκα. Ο διεθνής στράικερ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Γερμανία, αφού οι συμμετοχές του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι ελάχιστες και αυτές μόνο ως αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πειραιωτών. Μάλιστα ο Γκέκας είναι αρκετά τακτικός πελάτης στο "Καραϊσκάκη", αφού έχει παρακολουθήσει αρκετούς φετινούς αγώνες των νταμπλούχων.

Το μεγάλο αγκάθι της πιθανής του μεταγραφής στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με το "χρυσό" συμβόλαιο που έχει υπογράψει με του Γερμανούς. Όπερ σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν να χαθεί τόσο εύκολα ένα μεγάλο περιουσιακό τους στοιχείο χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: