Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Κετσπάγια: Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο, Μουρίνιο: Θαυμάζω τη δουλειά του Τιμούρ...

Απογοητευμένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος της ήττας της Ανόρθωσης από την Ίντερ στο Μιλάνο.

«Μετά από μια ήττα, δεν μπορεί κανείς να είναι ικανοποιημένος, όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες. Έδωσαν παρά πολλά απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είχαν αυτοπεποίθηση, χάσαμε μόνο την αυτοσυγκέντρωση μας σε μια φάση. Αυτό ήταν το μόνο κακό σημείο. Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού μάς κρατάει στη δεύτερη θέση. Έχουμε στη συνέχεια δυο παιχνίδια στην έδρα μας, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς. Παίζουμε καλύτερα στην Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι είχαν περισσότερες ευκαιρίες από μας. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία ήταν ότι τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα για να πιστέψουν ότι μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Αριάν Μπεκιάι, υποστήριξε: «Σταθήκαμε καλά. Αν κερδίζαμε έστω ένα βαθμό, θα ήταν πολύ σημαντικό. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε σ' αυτό το επίπεδο. Με λίγη τύχη, ίσως παίρναμε την ισοπαλία. Το σημαντικότερο μήνυμα του αποψινού αγώνα, είναι ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι υπολογίσιμο και έχει παίκτες που αξίζουν».

Μουρίνιο: Θαυμάζω τη δουλειά που κάνει ο Τιμούρ

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά που έχει κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. «Θαυμάζω τη δουλειά που έχει κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση, όμως η ομάδα του ήρθε εδώ για να αμυνθεί και περίμενε μέχρι τα τελευταία δέκα λεπτά για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Δεν είναι κριτική αυτή που κάνω, είναι απλώς ο τρόπος που οι αντίπαλοι προσέγγισαν το παιχνίδι», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Πράγματι, η εμφάνισή μας δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε σε καλή θέση στον όμιλο. Περίμενα ότι η Ανόρθωση θα προέβαλε αντίσταση. Όποιος περίμενε ότι θα είχαμε εύκολο έργο, έκανε λάθος. Προσωπικά δεν ήμουν απ' αυτούς. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα η Ανόρθωση και δύσκολα της βάζεις γκολ. Αν εμείς πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ, ίσως ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: