Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Κανονικά οι «Τζόλε», Ντουντού, Λεονάρντο, πρόβλημα με Άντζα, Μπελούτσι και «Πάτσα»


Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι Τζόρτζεβιτς, Λεονάρντο και Ντουντού, αφού έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Αντίθετα, ο Ιεροκλής Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης (θεραπεία και ατομική προπόνηση). Βελτίωση παρουσίασε και ο Ραούλ Μπράβο, που συνέχισε παρόλα αυτά το ατομικό στο γυμναστήριο.

Η σημερινή προπόνηση, όμως, δεν είχε μόνο ευχάριστα, αφού προβλήματα τραυματισμού από τον χθεσινό αγώνα με την Γαλατασαράι αντιμετωπίζουν οι Αντζας, Μπελούτσι και Πατσατζόγλου.

Και οι τρεις ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, με τον 33χρονο αμυντικό να νιώθει ενοχλήσει στο αριστερό ισχίο, τον μέσο από την Αργεντινή να έχει αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα και τον «Πάτσα» να υποφέρει από οσφυαλγία. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα επανεξεταστούν αύριο, προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποκατάστασης, στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Αύριο θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αρη (Κυριακή 26/10, 19:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: