Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

ΠΑΟΚ: Οχι του Ζαγοράκη για εισητήρια στον Παναθηναϊκό


Απογοητευμένοι από την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να μην δεχτεί να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, είναι οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ. Ο λόγος φυσικά είναι ότι μετά από αυτή την ενέργεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει αξιώσεις για το ντέρμπι των δύο ομάδων στην Αθήνα, στον δεύτερο γύρο.

Μάλιστα ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ομάδας «Θύρα 4» εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, που αναφέρεται στον Ζαγοράκη προσωπικά (αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο) και η οποία φιλοξενείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου.


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η άρνηση για εισιτήρια στον ΠΑΟ, τους βρίσκεται «κάθετα αντίθετους» και ότι η πρόταση των 49 συνδέσμων του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ήταν να παίρνει η ΠΑΕ εισιτήρια για όσο το δυνατόν περισσότερα εκτός παιχνίδια.

Το οικονομικό

Για τον ισχυρισμό του ΠΑΟΚ ότι αν δίνονταν χίλια εισιτήρια θα υπήρχαν «νεκρές ζώνες» θέσεων κι άρα οικονομική ζημιά, ο σύνδεσμος φιλάθλων απαντά ότι θα μπορούσε να ξεπεραστεί με μια προσαύξηση στην τιμή των εισιτηρίων της «Θύρας 4».
«Ο κάθε σουρωμένος»

Βέβαια, γίνεται αναφορά στα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον Άρη και υπογραμμίζεται:

«Κατανοούμε απόλυτα ότι το πρόστιμο στο ματς με τον Αρη ήταν εκτός προγράμματος, όλοι καταδικάσαμε τη ‘μόδα’ που θέλει να πηγαίνει στην Τούμπα ο κάθε σουρωμένος και να πετάει γυάλινα μπουκάλια, αλλά πάνω από όλα είμαστε οπαδοί και η ιστορία μας προστάζει να είμαστε παρών όπου και αν παίζει ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: