Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Ολυμπιακός: Η μεγάλη στιγμή


Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA απέχει μόλις ώρες και η αποστολή των ερυθρολεύκων στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι (21:15 MEGA) μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία αλλά και πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν παρά τις πολλές απουσίες κάτι που τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσο για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Βάσκος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιός θα είναι παρτενέρ του Χρήστου Πατσατζόγλου στα χαφ. Η πρώτη επιλογή είναι να προωθηθεί ο Άντζας στο κέντρο και την θέση του στην άμυνα να πάρει ο Ζεβλάκοβ, ενώ η άλλη λύση είναι ο Βασίλης Τοροσίδης να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και στο δεξί άκρο της άμυνας να βρίσκεται ο Τάσος Πάντος ή ακόμα και ο Γκαλίτσιος.

Αυτοί πάντως που θεωρούνται σίγουροι στο αρχικό σχήμα είναι οι Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι και Ντιόγκο.

Όπως όλα δείχνουν ο Βαλβέρδε θα προτιμήσει να ξεκινήσει μ' έναν επιθετικό αν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απρόβλεπτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: