Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2008

Δώνης: Χάσαμε σε ένα τρίλεπτο, χωρίς να νιώσουμε μεγάλη πίεση


«Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, που δυστυχώς για εμάς, χωρίς να νιώσουμε μεγάλη πίεση, το χάσαμε σε ένα τρίλεπτο. Μετά από κάθε ήττα, πρέπει να προχωράς, να είσαι δυνατός να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Εμείς πρέπει να βγούμε δυνατοί από αυτή την ήττα και τίποτα περισσότερο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι ήμασταν χαλαροί στις αρχές του δευτέρου μέρους, καθώς θεωρώ ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι μέχρι να πετύχει ο αντίπαλός μας το πρώτο του γκολ. Αυτό το τέρμα ξεκίνησε από ένα πολύ μεγάλο λάθος μας στο κέντρο, βρέθηκε ανοργάνωτη η άμυνά μας και μέσα σε ένα τρίλεπτο χάσαμε την ισορροπία μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε και το ματς. Ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ, όχι από οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες».

Όταν ρωτήθηκε ποιο αποτέλεσμα θεωρούσε πιο δίκαιο, για να σχολιάσει: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Δικαιοσύνη είναι όποιος βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Σχετικά με την οργάνωση του παιχνιδιού, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, που ξεκινάει από την άμυνα. «Έχουμε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού μας, αλλά το πρόβλημα αυτό δεν ξεκινά από τη μεσαία γραμμή ή τους επιθετικούς μας. Αφορά στην άμυνα μας», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: