Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

Συνάντηση Κόκκαλη με τους αρχηγούς


Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, μίλησε από κοντά με τους αρχηγούς των "ερυθρολεύκων", για τα πριμ και τα πρόστιμα της σεζόν, ενώ τους τόνισε πως θέλει να δει μία συνέχεια, στις καλές εμφανίσεις της ομάδας.

Οι Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Στολτίδης και Νικοπολίδης, τα είπαν με τον Σωκράτη Κόκκαλη μετά το τέλος της προπόνησης, για να γίνουν γνωστοί και στους υπόλοιπους παίκτες, οι όροι του νέου εσωτερικού κανονισμού της ομάδας του Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ζήτησε συνέχεια των καλών εμφανίσεων, τονίζοντας ότι θέλει να βλέπει πάθος για τίτλους από τους παίκτες του. Θετικό το γενικότερο κλίμα στην ομάδα.

Ατομικό Ντουντού και Λεονάρντο
Το ατομικό τους πρόγραμμα, συνέχισαν οι Ντουντού και Λεονάρντο. Οι δύο Βραζιλιάνοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και το γήπεδο, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή τους, στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ομάδας. Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία και ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, στο πλαίσιο του προγράμματος αποκατάστασης από την αρθροσκόπηση που του έγινε στο γόνατο

Δεν υπάρχουν σχόλια: