Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

ΠΑΟ: Σφίγγουν τα λουριά


Το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έδωσε την Πέμπτη ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου Νίκου Πατέρα και της διοίκησης γενικότερα σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Η συζήτηση είχε διάρκεια δύο περίπου ωρών, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν την ευθύνη των εμφανίσεών τους, αλλά τον Γιώργο Καραγκούνη να κάνει λόγο για «απότομο» στην συμπεριφορά Τεν Κάτε.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» πήγε με άγριες διαθέσεις στην προπόνηση, προκειμένου να κάνει σαφές σε όλους ότι δεν πρόκειται κανείς να ανεχτεί άλλο αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. «Τι είναι αυτά που κάνετε; Δεν μπορείτε να κερδίσετε στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή και τον Εργοτέλη; Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να πάρουμε την νίκη. Ανοχή τέλος. Δεν θα ανεχτώ άλλο τέτοιο αποτέλεσμα», τους είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Αδικείτε πάνω από όλα τους εαυτούς σας και εν συνεχεία τον κόσμο που σας στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αλίμονο αν συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάξτε να συνέλθετε, δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Η αρχή πρέπει να γίνει στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Είμαστε ήδη πέντε πόντους πίσω».

Τεν Κάτε: Έχω τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα

Ο Χενκ Τεν Κάτε πήρε το λόγο στη συνέχεια, επαναλαμβάνοντας ότι αναλαμβάνει αυτός όλη την ευθύνη, εξηγώντας πως θεωρεί πως διαθέτει το καλύτερο σύνολο παικτών στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο παραίτησης...

«Ανέλαβα την ευθύνη για την ήττα γιατί πιστεύω ότι έχω το καλύτερο γκρουπ παικτών στην Ελλάδα και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα της ποιότητας των παικτών, πρέπει να βρω εγώ τις λύσεις για να αναδείξω την ποιότητα της ομάδας», ανέφερε σχετικά.

«Κάρα»: Είσαι απότομος, Τεν Κάτε: Το σημειώνω

Οι παίκτες ανέλαβαν πλήρως τις ευθύνες που τους αναλογούν, με τον Γιάννη Γκούμα να παίρνει πρώτος το λόγο και να τονίζει: «Οι τελευταίες εμφανίσεις μας ήταν απαράδεκτες. Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα, αλλά εμείς προσφέρουμε στον κόσμο μόνο απογοήτευση. Δεν χρειάζεται καν προπονητής για να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια».

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο πιο τολμηρός, σχολιάζοντας την, ορισμένες φορές, απότομη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε. «Μερικές φορές ο τρόπος του προπονητή είναι απότομος και μπορεί να δημιουργεί παρεξηγήσεις. Πρέπει να το λύσουμε αυτό», για να απαντήσει ο Ολλανδός τεχνικός: «Το σημειώνω αυτό, αλλά να ξέρετε ότι δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και ό,τι γίνεται, γίνεται πάνω στη δουλειά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για προχωρήσουμε μπροστά».

Τέλος, το δικό του σχόλιο έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Θέλει δουλειά μέσα στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα και να βγει η ομάδα από την κρίση», επισήμανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: