Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2008

«Ντιόγκο, ο τιμωρός!» Ιταλικό δημοσίευμα για μια τετράδα νεαρών άσων


Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα φιλοξενεί η ιταλική ιστοσελίδα «Sport.it», με θέμα τα νέα μεγάλα ταλέντα που υπάρχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μεταξύ αυτών, συμπεριέλαβε και τον Ντιόγκο, με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για την αξία του, αφού φτάνει μέχρι το σημείο να τον συγκρίνει με τον Βραζιλιάνο άσο της Μίλαν, Αλεϊσάντρε Πάτο!

Στο αφιέρωμα φιλοξενούνται οι περιπτώσεις τεσσάρων παικτών, και έχει γενικό πρόλογο: «Είναι μεταξύ 16 και 21 ετών (οι Τζακ Γουίσλερ-Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ομπερτάν- Μπορντό, Στίβεν Ντεφούρ- Σταντάρ Λιέγης και Ντιόγκο-Ολυμπιακός) και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Μιλάμε για τα νέα ταλέντα, λιγότερο γνωστά στον πολύ κόσμο, τα οποία, όμως, βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης».

Για τον Ντιόγκο, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πιο μεγάλος της παρέας, είναι Βραζιλιάνος και λέγεται Ντιόγκο Λουίς Σάντο ή πιο απλά Ντιόγκο. Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1987 στην Ουμπεράμπα και παίζει ως δεύτερος φορ στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες για να πάρουν το 70% των δικαιωμάτων του πλήρωσαν στην Πορτουγκέζα ένα ποσό κοντά στα 13 δολάρια. Πραγματικός τιμωρός μέσα στην περιοχή, σουτάρει άψογα και με τα δύο πόδια. Πολλοί τον θεωρούν ανώτερο του νεαρού άσου της Μίλαν, Αλεϊσάντρε Πάτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: