Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2008

Παναθηναϊκός: Φιλικό... ξεμούδιασμα με Εθνικό


Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εφεδρικοί του, θα έχει ο Χενκ Τεν Κάτε στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό το οποίο θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο (κεκλεισμένων των θυρών) το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης

Ο τεχνικός των «πράσινων» δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά στις υπηρεσίες των ποδοσφαιριστών του που έφυγαν για τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Συνολικά, 12 παίκτες απουσιάζουν πλέον από την Παιανία, οι Βύντρα, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Τζόρβας που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος αλλά και οι Νίλσον, Μουν, Ίβανσιτς, Ζιλμπέρτο και Σιμάο.

Έτσι, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό θα δώσουν το «παρών» παίκτες και από την ομάδα των Νέων προκειμένου να συμπληρωθεί η αποστολή. Μάντζιος και Λεοντίου δεν υπολογίζονται όπως φυσικά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Τεν Κάτε έδωσε ρεπό την Τρίτη στους παίκτες του και περιμένει από αυτούς να δείξουν διάθεση στο αυριανό ματς. Η προσοχή του ολλανδού επικεντρώνεται κυρίως πάνω στους Μελίσση, Ρουκάβινα και Πετρόπουλο, παίκτες στους οποίους υπολογίζει πολύ ενόψει συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: