Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2008

Λέρτσε (πρόεδρος Κολόν): Θα προσφύγουμε στην FIFA για Μπλάνκο!

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ δεν έχει τηρήσει τη συμφωνία που έγινε για την αγορά των δικαιωμάτων του Ισμαέλ Μπλάνκο προέβη ο Χερμάν Λέρτσε. Ο πρόεδρος της Κολόν Σάντα Φε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «El Litoral», έδειξε διατεθειμένος να προσφύγει ακόμη και στη FIFA, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

Ερωτώμενος, λοιπόν, για το κατά πόσο το ταμείο της Κολόν θα επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση, απάντησε: «Οι ομάδες στην Αργεντινή θα υποστούμε τις συνέπειες αυτής της οικονομικής κρίσης. Στην περίπτωσή μας βέβαια θα υποστούμε και το γεγονός ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει κάποιες από τις συναλλαγές μας».

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Για παράδειγμα, η Κολόν δεν έχει καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσει τη συναλλαγή για τον Μπλάνκο. Μιλήσαμε με τον Χούλιο Γκροντόνα (σ.σ.: πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής) και συζητάμε για τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να κάνουμε μέσω της FIFA».

Ο Λέρτσε έστειλε και μήνυμα στους «κιτρινόμαυρους»: «Οι Ελληνες πρέπει να ολοκληρώσουν μέσω μίας τραπεζικής εγγύησης τη δέσμευση της πληρωμής που αναγράφεται στο συμβόλαιο. Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουμε οφείλεται και στην ΑΕΚ για το θέμα του Μπλάνκο και τη ζημιά που μας έκανε ο Μπράβο (σ.σ.: η Κολόν θα προσφύγει εναντίον της νέας του ομάδας, της Πούμας)».

Πάντως, από το στρατόπεδο της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και πως πλήρωσαν στην ώρα τους την πρώτη δόση για την αγορά του Μπλάνκο, παρόλο που αρχικά η Κολόν τους είχε δώσει για να καταβάλουν το ποσό έναν τραπεζικό λογαριασμό που είχε κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: