Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008

Oλυμπιακός: Στην αποστολή του ντέρμπι Ντουντού και Πατσατζόγλου, έκπληξη με Γιάννη Παπαδόπουλο


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη. Ντουντού και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αντίθετα με τους Κόβατς και Γκαλίτσιο, που τέθηκαν νοκ άουτ. Εκτός έμειναν και οι Μήτρογλου, Μενδρινός, με την έκπληξη στην 19μελη αποστολή να ακούει στο όνομα, Γιάννης Παπαδόπουλος!

Ο Πάβελ Κόβατς υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Έτσι αντί του Σλοβάκου, στον πάγκο θα καθίσει ο νεαρός Παναγόπουλος. Εκτός έμεινε και ο Γκαλίτσιος, ο οποίος δεν πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, λόγω σύσπασης στην αριστερή γάμπα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται οι επίσης τραυματίες Στολτίδης και Λεονάρντο, οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματά τους, καθώς και οι Μήτρογλου, Μενδρινός, που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Μάλιστα, όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή, θα προπονηθούν το πρωί (10:30) της Κυριακής.
Η αποστολή

Όπως προαναφέραμε, η έκπληξη από τον Βαλβέρδε έγινε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του 44χρονου τεχνικού είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Μπράβο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Γ. Παπαδόπουλος, Κοβάσεβιτς και Πατσατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: