Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Η αντεπίθεση του Όσκαρ


Την νοσταλγία του για το καλό... χαμόν θεωρεί ως το μόνο αρνητικό της προσώρας παρουσίας του στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκονθάλεθ, ο οποίος απαλλαγμένος από τον τραυματισμό του ετοιμάζεται για την αντεπίθεση του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης από το σπίτι του στη Σαλαμάνκα.

"Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, που πραγματοποίησε μια καλή αρχή στη σεζόν. Το μοναδικό αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, είναι ισοπαλία και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο άνετοι", είπε ο Όσκαρ, ο οποίος μάλλον θέλησε να ξορκίσει μια δια παντός το φάντασμα της Ανόρθωσης μη αναφερόμενος στον αποκλεισμό.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να αποδειχθεί σε βασική επιλογή του Βαλβέρδε θεωρεί ότι λόγο σε αυτό το θέμα διαδραμάτισε και ο τραυματισμός του.

"Είμαι καλύτερα πλέον αν και υπάρχει μια μικρή δυσφορία που ελπίζω να εξαφανιστεί σύντομα. Αυτό το καλοκαίρι όλα πήγαν στραβά και αυτό μου κόστισε αλλά πλέον βρίσκομαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση", υποστηρίζει ο Όσκαρ που δείχνει να έχει προσαρμοστεί στην εν Ελλάδι ζωή του.

"Η Αθήνα μοιάζει πολύ με κάθε μεγάλη μεσογειακή πόλη. Είμαι θαυμάσια. Αγαπώ τόσο την χώρα όσο και την πόλη, παρότι είναι πολύ μεγάλη και πολλές φορές η κίνηση είναι χαοτική.

Οι Έλληνες σε πολλά πράγματα μοιάζουν με εμάς. Φυσικά μου λείπουν ορισμένα πράγματα από τα Ισπανικά έθιμα. Ιδίως πολλές φορές νοσταλγώ ένα καλό κομμάτι χαμόν",

Δεν υπάρχουν σχόλια: