Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Primera Division: Νίκη-θρίλερ για Ρεάλ στο "Καλντερόν"


Ο Τζον Χάιτινγκα με ένα ανόητο πέναλτι στο 95' ανάγκασε την Ατλέτικο Μαδρίτης να γνωρίσει την ήττα από την Ρεάλ μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν" με 1-2.

Ο Ολλανδός αμυντικός ανέτρεψε τον συμπατριώτη του, Ρόιστον Ντρέντε, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Λέο Φράνκο, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα, άλλα όχι τόσο όσο για μην καταλήξει στα δίχτυα.

Το ντέρμπι ήταν συγκλονιστικό και επεισοδιακό. Ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με εξαιρετικό σουτ, ενώ στο 90' ισοφάρισε ο Σιμάο Σαμπρόσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Περέα αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα (αγκωνιά) στο 30' και ο Νίστελροϊ επτά λεπτά αργότερα (τάκλιν).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Λέο Φράνκο, Περέα, Χάιτινγκα, Ουιφαλούσι (70' Λουίς Γκαρθία), Πέρνια (46' Σιμάο), Πάουλο Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρσία (37' Αντόνιο Λόπεζ), Μανίς, Μπανέγκα, Αγκουέρο, Φορλάν.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καναβάρο, Μαρσέλο, Γκάγκο, Σαλγκάδο (84' Ντρέντε), Χάιντσε (77' Χάβι Γκαρσία), Σνάιντερ (67' Φαν Ντερ Φάαρτ), Ιγκουαΐν, Φαν Νίστελροϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: