Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2008

Ηρακλής-Ολυμπιακός: 0-3 (βιντεο)


Το «διπλό» που αναζητούσε ο Ολυμπιακός από τις 13 Σεπτεμβρίου, ήρθε στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή και μάλιστα, με τον πλέον πειστικό τρόπο. Στην καλύτερή τους ως τώρα φετινή εμφάνιση, οι πρωταθλητές συνδύασαν ουσία και θέαμα, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και ενώ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο!, λόγω της αποβολής του Πατσατζόγλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο, είχαν φροντίσει να κάνουν τη δουλειά τους νωρίτερα. Παίζοντας πολύ καλή μπάλα, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και μέσα σε ένα πεντάλεπτο βρέθηκαν να προηγούνται 2-0, με τα γκολ των Τζόρτζεβιτς (34’) και Μπελούτσι (39’). Στην επανάληψη, έδωσαν χώρο στον Ηρακλή, κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν, χάρη στη εξαιρετική αληλλοκάλυψη και έφτασαν στο 3-0, λίγο πριν το φινάλε, με ένα καταπληκτικό γκολ του Ντουντού (81’) με αριστερό «κεραυνό», έξω από την περιοχή. Έτσι, η ομάδα του Βαλβέρδε έκανε ένα ακόμη βήμα προς την τίτλο, αφού διατήρησε – και ίσως αυξήσει – τη διαφορά από τους διώκτες της, αλλά κυρίως έδειξε πως μπορεί να παίξει καλά και μακριά από το Καραϊσκάκη, έχοντας μάλιστα, απουσίες βασικών στελεχών.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Περπερίδης, Κατσαμπής (46` λ.τρ. Μάρτος), Παπαζαχαρίας, Φούφουλας, Ντιέ, Κονέ (58` Επστάιν), Μαρκές, Παπαστεργιανός (80` Γιάντσης), Κωνσταντίνου.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Γκαλέτι (84` Οσκαρ), Ντιόγκο (80` Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Αντζας, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπελούτσι (69` Μενδρινός), Πάντος.

0-1



0-2



0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: