Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2008

Πήρε το ντέρπι η Ίντερ, 1-0 την Γιουβέντους


Δίχως να εντυπωσιάσει, η Ίντερ νίκησε με 1-0 την Γιουβέντους στο «Μεάτσα» και θα διατηρηθεί πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος και μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής.

Στο «Derby d’ Italia», οι «νερατζούρι» ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και αν έπρεπε οπωσδήποτε να αναδειχτεί νικητής σε αυτό το τυπικό ιταλικό ματς, άξιζαν να είναι αυτοί.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, πίεσε από την αρχή τους «μπιανκονέρι», αλλά κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μάνινγκερ στο 72’, μετά από σουτ του Ζλάταν που... κατέληξε ιδανική σέντρα για τον Μουντάρι, που από κοντά σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Η Γιουβέντους, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τον βαθμό, με κεφαλιά του Ντελ Πιέρο στο 82’.

Οι συνθέσεις: ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Ματεράτσι, Σάμουελ, Μάξουελ, Μουντάρι (90’ Βιεϊρά), Καμπιάσο, Στάνκοβιτς (85’ Μπουρντίσο), Ζανέτι, Ιμπραϊμοβιτς, Αντριάνο (83’ Κρουζ).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μάνινγκερ, Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Μολινάρο, Μαρκιόνι (67’ Καμορανέζι), Σισόκο, Τιάγκο (4’ Μαρκίζιο), Νέντβεντ, Αμάουρι (77’ Ιακουίντα), Ντελ Πιέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: