Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2008

Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1


Η εντυπωσιακή πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ συνεχίζεται. Το Σάββατο, η ακριτική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Ταϊντέρ, ενώ στο 62' ο Μπλάνκο ισοφάρισε για την Ενωση.

Ο Δώνης άλλαξε για ακόμη μία φορά το σύστημα της Ένωσης αλλά ο "δικέφαλος" δεν μπορούσε να... απογειωθεί. Για να... πετάξει ούτε λόγος αφού στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία ευκαιρία (εκτός από ένα φάουλ) και παρουσίασαν πάλι την γνωστή κακή κυκλοφορία της μπάλας.

Στην επανάληψη η εικόνα των κιτρινόμαυρων βελτιώθηκε αλλά αυτή τη φορά η ανατροπή δεν ήρθε αν και ο Εντίνιο έχασε τεράστι ευκαιρία στο 86ο λεπτό. Η ουσία είναιο πως η ΑΕΚ βρίσκεται στην ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο μακριά από την έδρα της. Παρ όλα αυτά εξασφάλισε την τρίτη θέση και γι' αυτή την αγωνιστική.

Η Ξάνθη από την πλευρά της συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Έπαιξε έξυπνα στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία της ΑΕΚ να δημιουργήσει και αν δεν έχανε την προσοχή της στην επανάληψη θα μπορούσε να πάρει μία μεγάλη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: