Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2008

Θρασύβουλος-ΠΑΟΚ 1-2


Σε ένα παιχνίδι που είχε τρία τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο και απίστευτη διακύμανση στο σκορ τα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ έφυγε αλώβητος από τη Φυλή επικρατώντας με 2-1 του μαχητικού Θρασύβουλου και πλησιάσε στον έναν πόντο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Σάντος φρόντισαν από νωρίς να δείξουν ότι θέλουν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και άρχισαν να αναπτύσσονται κυρίως με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τις πτέρυγες.

Με επιθετική αιχμή ένα παλιό παίκτη του Θρασύβουλου, τον Αναστασάκο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να σημειώσει κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο μέρος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με τον Ρόκα και τον Ουέλινγκτον προσπαθούσαν να γίνουν επικίνδυνοι στην κόντρα αλλά οι επιθέσεις τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η ατυχία χτύπησε από νωρίς την πόρτα αφού μόλις στο 33ο λεπτό ο Βαγγέλης Τσιώλης αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Άλβες.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο. Ο Κονσεϊσάο με ωραίο τρόπο έβαλε την ομάδα του ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ στο 56ο λεπτό.

Όμως ο Θρασύβουλος τα έπαιξε όλα για όλα και με τον Άλβες έφερε το ματς στα ίσα στο 84ο λεπτό με δυνατό σουτ. Μάλιστα, ο σκόρερ αποβλήθηκε λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας για τον πανηγυρισμό.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται διότι η φάση του τέρματος του Θρασύβουλου ξεκίνησε από χέρι, οπότε λανθασμένα συνεχίστηκε η φάση.

Η τύχη ήταν όμως με το μέρος του ΠΑΟΚ και ο Αθανασιάδης ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-2.

Λίγο πριν την εκπνοή αποβλήθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: