Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0: "Δικό του"


O Oλυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο πρωταθλητής ήταν εξαιρετικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0 στο ντέρπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ. Αυτή η νίκη έδωσε αέρα τεσσάρων βαθμών στον Ολυμπιακό από τον δέυτερο ΠΑΟΚ.

Πολύ καλά στημένος ο Ολυμπιακός και με εξαιρετική απόδοση κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το Πατσατζόγλου στο 45'. Το σκορ διπλασίασε με κεφαλιά ο Ντιόγκο στο 86'. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο Φάληρο ωστόσο κάποια λάθη στην άμυνας τον πρόδωσαν. Ο ΠΑΟΚ τέλειωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές μετά από την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία.

Πλέον οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο καθώς στο 1/3 του πρωταθλήματος, βρίσκονται μόνοι στην κορυφή έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και 7 από τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί, Γκαλέτι, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς (76΄ Λέτο), Κοβάσεβιτς (66΄ Μπελούτσι), Ντιόγο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κοντρέρας (46΄ Μάρκος Αντόνιο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Ίβιτς (60΄ Λάκης), Βερόν, Γκαρσία, Μπακαγιόκο (81΄ Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, Αραμπατζής

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 40' Ο ΜΠΟΞΕΡ ΓΚΑΡΣΙΑ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το πρώτο λεπτό που πήγα να του μιλήσω, μου είπε ότι δεν θέλει να του μιλάω σε όλο το ματς. Προφανώς, είχε κάτι προσωπικά μαζί μου, δεν εξηγείται αλλιώς. Τώρα καταλαβαίνω πώς παίρνει τόσα χρόνια το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Maximus είπε...

Δηλαδή τι ήθελες ρε συ κονσεϊσάο;;Να πάτε για καφέ κι έφαγες χυλόπιτα;;Γαμάει ο γάτος και σκούζει κιόλας, είστε..Αντί να τελειώσετε τον αγώνα με 8 παίκτες, μιλάτε κιόλας..Άλλοι πανηγυρίζουν τις κούπες κι άλλοι τις μπουνιές!!Είστε για κλάματα ρε!!