Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

ΠΑΟ: Χωρίς Καραγκούνη για 7-10 μέρες, η αποστολή του αγώμα με την Καβάλα !


Ο «τυπάρας», που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 57’ της κυριακάτικης αναμέτρησης, πάσχει από τενοντίτιδα στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες (θα χάσει σίγουρα το μας Κυπέλλου με την Καβάλα και αυτό με την ΑΕΛ το Σάββατο για το πρωτάθλημα). Τη Δευτέρα ο «Κάρα» έκανε θεραπεία, όπως και ο Σωτήρης Λεοντίου.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε από σήμερα την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα την προσεχή Τετάρτη (19.00), επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις. Ο Ολλανδός τεχνικός, προφανώς για λόγους ξεκούρασης, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής οκτώ παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Καραγκούνης, Μάντζιος, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μουν, Λεοντίου, Σόουζα.

Η 18μελής αποστολή του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μελίσση, Γκούμας, Σιόντης, Σπυρόπουλος, Μάτος, Νίνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Πετρό

Δεν υπάρχουν σχόλια: