Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Μάκος και Γκιγιέρμε τα πρώτα ονόματα στη λίστα Νινιάδη

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, έχει δύο παίκτες στην κορυφή της λίστας του. Γρηγόρης Μάκος και Γκιγιέρμε, δύο ονόματα που είχαν βρεθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το περασμένο καλοκαίρι, αποτελούν τις πρώτες εισηγήσεις του παλαίμαχου άσου, σε δύο θέσεις που έτσι κι αλλιώς αναμένεται να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο νέος... Ρομάριο

Θραύση κάνει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας ο σέντερ φορ της Κρουζέιρο. Ο βραχύσωμος επιθετικός (1,73) βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (20 ετών) και μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Ντιόγκο. Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι το όνομα του βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την απόκτησή του.

Η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή, μπορεί να φτάσει σε επίπεδα... Ντιόγκο, παρόλα αυτά είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.





Ο καλύτερος της ηλικίας του


Για τον Γρηγόρη Μάκο, ο Νινιάδης έχει άριστη γνώμη. Ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου αποτελεί τον καλύτερο Έλληνα παίκτη της ηλικίας του, σύμφωνα με τον Νινιάδη, και μπορεί να διαδεχτεί με αξιώσεις τον Στολτίδη. Οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει ότι... δεν (ξε)πουλάνε παίκτες της ομάδας (Σπυρόπουλος, Τζιμπούρ), παρά μόνο για πολύ καλές οικονομικά προτάσεις.

Πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι δεν είναι απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να χτυπήσουν την πόρτα των Νεοσμυρνιωτών, ακόμα και την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: